free flash templates
free flash templates menu free css & photoshop templates menu free flash animation


View Full Version : [SOLVED] Flash Does not appear on site after being uploaded

01-13-2010, 03:11 AM
My website looks great in the browser, the flash works, the images work.

I uploaded using Smart FTP, and the flash doesn't work, nor does it show my image.

the url is

I'm using template2

Clearing the browser cache doesn't help either.

I re-did the site, but the free flash comes up in the middle of my page, and I can't have that.

01-15-2010, 10:48 AM
Hi dtduggan,
Everything works fine for us on every browsers. Do you still have your problem ?

01-15-2010, 05:38 PM
Thank you for your reply. I did solve all but two of my problems.

In the new Windows Explorer browser, I get the constant clicking noise. I know it's something to do with the java. I don't get this noise in Firefox.

Secondly, is there a way to remove the "Swoosh" sound? I deleted the sound file, and put =no, in the code to see if that would work, (I tested that on one page.) I still get it. I would be great to run the sound on the first page but not the rest. Peers have told me that they find it irrating, along with the clicking noise in Windows Explorer.

Thank you,


02-02-2010, 09:51 AM
Hi dtduggan,
Do you still have the "click sound" problem when you remove the flash header ?

02-27-2010, 12:53 AM
:(I took out the header, still was there, than the footer, then the menu. The problem seems to be the swf files.

It's so bad that you can't leave the website up.

03-01-2010, 09:45 PM
Hi dtduggan,
We have an idea from where the problem is comming from.
We sent you a private message.
Please tell us if our message help you to solve your template still diplay the sound.