free flash templates forum

free flash templates forum (http://forum.freenicetemplates.com/index.php)
-   Free flash templates (http://forum.freenicetemplates.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   [SOLVED] [flash template 9] Message (http://forum.freenicetemplates.com/showthread.php?t=5)

Baxters 03-18-2009 10:30 AM

[flash template 9] Message
 
Hello!

A message appears. If you visit my url: www.kuddukat.se and then choose GALERIJA and then videos you will see the message? :o:confused:

/Baxters

freenicetemplates 03-18-2009 11:08 AM

[flash template 9]
 
Hi baxter
Please try to be more specific in your title and indicate the flash template number concerned.
I think you have this message because your remove jquery. Try to add this line in the header :
<script src="js/jquery121.js" type="text/javascript"></script>
Please tell me if this solve your problem.

Baxters 03-18-2009 12:10 PM

Response
 
Hello Charles!

Yes it works fine when l add the codeline you gave me but then the things under the embeded videogallery appears, l just want to have the videogallery there without the message?

I have the first tamplate, the black one, nr 9 l think it is. Portfolio.

I can't also link from the videogallery as you can se if you try to choose one of the POCETNA,NOVOSTI and so on.

/Baxters

freenicetemplates 03-18-2009 01:16 PM

Make a link from an inside page
 
I think the best way to fix this issue is to make a link like that:
http://www.kuddukat.se/index.htm?page=_videos.htm instead of http://www.kuddukat.se/_videos.htm from your page GALERIJA.

Then you will handle _videos.htm like other pages.

Baxters 03-18-2009 08:50 PM

Baxters
 
Hii Charles!

l've tried it, looks like this.
From the GALERIJA l link like this:

<a href="index.htm?page=_videos.htm">
<img src="images/videospic.jpg" border="0" alt="Videos" width="320" height="240" /></a></p>
<p align="center">&nbsp;</p>
<p align="center">&nbsp;</p>
<p align="center">&nbsp;</p>
<p align="center">&nbsp;</p>
<script type="text/javascript">
initLightbox();
</script>

But it doesn't work?

Thank you for your time =).

/Baxters

freenicetemplates 03-19-2009 01:09 PM

hi !
The link is OK. But in _videos.htm just put the necessary code like you do for other pages.
I mean just put :

<!--your VideoGal code starts here-->
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000"
.........
<!--your VideoGal code ends here-->

Baxters 03-19-2009 02:14 PM

Response
 
Hii!
I don't really understand you?
I now put only the videogal code and it looks like..

This is the only code l have now. But it's all white behind.
l'm, sorry if l didn't understand you right.


<h1>VIDEOS</h1>

<!--your VideoGal code starts here-->
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="580" height="500" id="Xe-VideoGalV1" align="middle">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="movie" value="Xe-VideoGalV1.swf?galtitle=VIDEO GALERIJA&amp;galdesc=
DOBRO DOSLI! KUD DUKAT VIDEOS<br><br>Video galerija<br>
[ENTER...]&amp;trackon=1&amp;imageon=1&amp;downloadon=1&amp; galbg=0x6699FF&amp;galinfobg=0xA7B1C5&amp;textbg=0 x000000&amp;textinfobg=0xffffff&amp;autoON=0" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="wmode" value="transparent" />
<embed src="Xe-VideoGalV1.swf?galtitle=My New Movie-Gallery&amp;galdesc=
DOBRO DOSLI! KUD DUKAT VIDEOS<br>
Video galerija;-)<br>
[Ulaz...]&amp;trackon=1&amp;imageon=1&amp;downloadon=1&amp; galbg=0x6699FF&amp;galinfobg=0xA7B1C5&amp;textbg=0 x000000&amp;textinfobg=0xffffff&amp;autoON=0" quality="high" width="580" height="465" name="Xe-VideoGalV1" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>
<!--your VideoGal code ends here-->

freenicetemplates 03-19-2009 03:25 PM

In http://www.kuddukat.se/_portfolio.htm just replace <a href="_videos.htm"> by <a href="index.htm?page=_videos.htm">.

If you do that i think everything will be ok.

Baxters 03-19-2009 08:04 PM

Baxters
 
Hii!

I did as you wrote but it doesn't help. When l choose the video it all gets white, l will leave it so you can see what l mean.

thank you.

/Baxters

greatinferno 03-20-2009 01:10 AM

<a href="index.htm?page=_videos.htm"> wont work. This web template somehow doesnt load videos. i tried it with my own website (using this template)


All times are GMT. The time now is 09:15 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.