free flash templates
free flash templates menu free css & photoshop templates menu free flash animation

Go Back   free flash templates forum > Free flash templates

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-18-2009, 10:30 AM
Baxters
Guest
 
Posts: n/a
Red face [flash template 9] Message

Hello!

A message appears. If you visit my url: www.kuddukat.se and then choose GALERIJA and then videos you will see the message?

/Baxters
Reply With Quote
  #2  
Old 03-18-2009, 11:08 AM
freenicetemplates freenicetemplates is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 507
Default [flash template 9]

Hi baxter
Please try to be more specific in your title and indicate the flash template number concerned.
I think you have this message because your remove jquery. Try to add this line in the header :
<script src="js/jquery121.js" type="text/javascript"></script>
Please tell me if this solve your problem.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-18-2009, 12:10 PM
Baxters
Guest
 
Posts: n/a
Default Response

Hello Charles!

Yes it works fine when l add the codeline you gave me but then the things under the embeded videogallery appears, l just want to have the videogallery there without the message?

I have the first tamplate, the black one, nr 9 l think it is. Portfolio.

I can't also link from the videogallery as you can se if you try to choose one of the POCETNA,NOVOSTI and so on.

/Baxters
Reply With Quote
  #4  
Old 03-18-2009, 01:16 PM
freenicetemplates freenicetemplates is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 507
Default Make a link from an inside page

I think the best way to fix this issue is to make a link like that:
http://www.kuddukat.se/index.htm?page=_videos.htm instead of http://www.kuddukat.se/_videos.htm from your page GALERIJA.

Then you will handle _videos.htm like other pages.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-18-2009, 08:50 PM
Baxters
Guest
 
Posts: n/a
Default Baxters

Hii Charles!

l've tried it, looks like this.
From the GALERIJA l link like this:

<a href="index.htm?page=_videos.htm">
<img src="images/videospic.jpg" border="0" alt="Videos" width="320" height="240" /></a></p>
<p align="center">&nbsp;</p>
<p align="center">&nbsp;</p>
<p align="center">&nbsp;</p>
<p align="center">&nbsp;</p>
<script type="text/javascript">
initLightbox();
</script>

But it doesn't work?

Thank you for your time =).

/Baxters
Reply With Quote
  #6  
Old 03-19-2009, 01:09 PM
freenicetemplates freenicetemplates is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 507
Default

hi !
The link is OK. But in _videos.htm just put the necessary code like you do for other pages.
I mean just put :

<!--your VideoGal code starts here-->
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000"
.........
<!--your VideoGal code ends here-->
Reply With Quote
  #7  
Old 03-19-2009, 02:14 PM
Baxters
Guest
 
Posts: n/a
Default Response

Hii!
I don't really understand you?
I now put only the videogal code and it looks like..

This is the only code l have now. But it's all white behind.
l'm, sorry if l didn't understand you right.


<h1>VIDEOS</h1>

<!--your VideoGal code starts here-->
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="580" height="500" id="Xe-VideoGalV1" align="middle">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="movie" value="Xe-VideoGalV1.swf?galtitle=VIDEO GALERIJA&amp;galdesc=
DOBRO DOSLI! KUD DUKAT VIDEOS<br><br>Video galerija<br>
[ENTER...]&amp;trackon=1&amp;imageon=1&amp;downloadon=1&amp; galbg=0x6699FF&amp;galinfobg=0xA7B1C5&amp;textbg=0 x000000&amp;textinfobg=0xffffff&amp;autoON=0" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="wmode" value="transparent" />
<embed src="Xe-VideoGalV1.swf?galtitle=My New Movie-Gallery&amp;galdesc=
DOBRO DOSLI! KUD DUKAT VIDEOS<br>
Video galerija;-)<br>
[Ulaz...]&amp;trackon=1&amp;imageon=1&amp;downloadon=1&amp; galbg=0x6699FF&amp;galinfobg=0xA7B1C5&amp;textbg=0 x000000&amp;textinfobg=0xffffff&amp;autoON=0" quality="high" width="580" height="465" name="Xe-VideoGalV1" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>
<!--your VideoGal code ends here-->
Reply With Quote
  #8  
Old 03-19-2009, 03:25 PM
freenicetemplates freenicetemplates is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 507
Default

In http://www.kuddukat.se/_portfolio.htm just replace <a href="_videos.htm"> by <a href="index.htm?page=_videos.htm">.

If you do that i think everything will be ok.
Reply With Quote
  #9  
Old 03-19-2009, 08:04 PM
Baxters
Guest
 
Posts: n/a
Default Baxters

Hii!

I did as you wrote but it doesn't help. When l choose the video it all gets white, l will leave it so you can see what l mean.

thank you.

/Baxters
Reply With Quote
  #10  
Old 03-20-2009, 01:10 AM
greatinferno
Guest
 
Posts: n/a
Default

<a href="index.htm?page=_videos.htm"> wont work. This web template somehow doesnt load videos. i tried it with my own website (using this template)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.